98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Baix és cultura, el primer festival comarcal ‘on line’, aplega prop de 50.000 persones

El Baix és cultura, el primer festival comarcal ‘on line’, aplega prop de 50.000 persones

Sant Andreu de la Barca ha participat en la primera edició del festival comarcal celebrat del 8 al 10 de maig a Instagram.

cartell general

Una vintena d’ajuntaments han participat al festival El Baix és Cultura que ha aplegat un centenar d’actuacions en directe, a través de quatre canals d’Instagram i amb els artistes actuant des de casa seva, des de cadascun dels 20 municipis.

Per facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments participants van dividir la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic per a cadascuna d’elles:

La participació santandreuenca es va poder seguir al compte de @elbaixescultura_zona nord
La ballarina Núria Tena, l’il·lustradora Tere Herrero, IVX DJ i les cantants Anna Sánchez i Laura Miquel van formar part de la representació santandreuenca. Pel que fa a la zona nord el seguiment va sumar 13.206 visualitzacions.

L’acte amb més visualitzacions va ser l’entrevista que l’escriptora sesrovirenca Núria Pradas van mantenir amb Jordi Milian amb 713 visualitzacions totals. El segon espectacle més vist de la zona nord del Baix Llobregat va ser la dansa contemporània de SES Dansa amb 656, la màgia del mag Shado amb 583, les danses urbanes de Blai López amb 563 i l’espectacle de dansa de Núria Tena i Santi Herranz amb 532 visualitzacions.

L’objectiu del festival  ha estat potenciar, visibilitzar i donar suport directe als artistes locals dels municipis, un sector també castigat per la crisi de la COVID-19