98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca augmenta la recollida de voluminosos durant la pandèmia

Sant Andreu de la Barca augmenta la recollida de voluminosos durant la pandèmia

La recollida de mobles vells i andròmines a Sant Andreu de la Barca ha passat dels 37.000 kilos al març als 82.000 al juliol.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ofereix un servei  gratuït de recollida de voluminosos als carrers que està previst únicament per a la retirada de mobles i trastos vells que no es poden reciclar en cap dels contenidors de brossa selectiva i que tenen un volum massa gran per poder transportar-los fins a la deixalleria mòbil.

Ana Alba presidenta de l’Area de Territori i Ciutat ha demanat la col·laboració dels ciutadans de Sant Andreu de la Barca perquè deixin els voluminosos en els llocs i dies indicats.

voluminos

COM PUC UTLITZAR EL SERVEI GRATUÏT DE RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS?

Per facilitar la correcta retirada dels residus voluminosos, aquest servei es realitza dos dies específics: Dimarts i Divendres No Festius pel matí.

Els voluminosos s’hauran de deixar al carrer els dilluns o dijous que no siguin vigília de festiu, a partir de les 20,00 hores del vespre, previ avís a l’Ajuntament com a mínim amb un dia d’antelació a la data en què es tingui previst deixar els voluminosos al carrer.

Aquest avís s’haurà de fer a través d’email a l’adreça electrònica recollida@sabarca.cat o a través de trucada telefònica al número 93 682 07 71, amb indicació de la data en què deixarà el voluminós, la seva descripció i l’adreça on està ubicat el contenidor d’escombraries al costat del qual el deixarà.

El voluminós s’ha de deixar desmuntat i s’haurà de situar necessàriament al costat dels contenidors més propers al domicili, sense recolzar-lo sobre aquest, de manera que no impedeixi el pas de vianants ni afecti a la circulació viària.

Cal informa previament  al correu recollida@sabarca.cat i dipossitar-ho necessàriament al costat dels contenidors més propers al domicili, sense recolzar-lo sobre aquest, de manera que no impedeixi el pas de vianants ni afecti a la circulació viària.