98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Àudio del Ple Municipal extraordinari de Sant Andreu de la Barca del 31 d’agost de 2018

Àudio del Ple Municipal extraordinari de Sant Andreu de la Barca del 31 d’agost de 2018

Ràdio Sant Andreu us ofereix l’àudio del Ple Municipal extraordinari de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca del 31 de juliol de juny 2018.

sala de plensL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha convocat un ple extraordinari per demà divendres dia 31 d’agost, que ha servit per aprovar una modificació del pressupost municipal.

D’aquesta manera, l’Ajuntament habilita una partida econòmica  de 250.000 euros per sufragar les obres que es duen a terme per incrementar la capacitat de drenatge del clavegueram de les zones afectades pels aiguats.

Aquests diners també han de servir per pagar les actuacions directes que es duen a terme per ajudar a les famílies afectades, que continua atenent una oficina específica de l’Ajuntament.La sessió plenària també ha aprovat el nomenament de Rubén Castro com a nou regidor socialista, en substitució de Dolors Bedós, que va renunciar al seu càrrec al mes de juliol per poder dedicar-se a la seva carrera professional.