98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Assumpta Escarp, portaveu de Salut del PSC al Parlament de Catalunya “la població de Sant Andreu de la Barca necessita que tingui els millors serveis assistencials”

Assumpta Escarp, portaveu de Salut del PSC al Parlament de Catalunya “la població de Sant Andreu de la Barca necessita que tingui els millors serveis assistencials”

La diputada ha destacat que la seva visita es deu a “la preocupació al voltant de la construcció del nou Centre d’Atenció Primària”. Escarp s’ha reunit amb l’alcaldessa Ana Alba per parlar de temes com la construcció d’un nou CAP, entre d’altres la necessitat de tenir millors serveis assistencials.

Davant l’absència de Sant Andreu de la Barca en les inversions per les construccions de nous CAP al baix Llobregat, Escarp demana que respecti el conveni signat l’any 2019 i l’alcaldessa demana el retorn de les especialitats que necessita la ciutat.

A la reunió també han assistit Monsterrat Tobella, regidora de Salut Pública, Maite Navas, regidora d’Urbanisme i Rocío Garcia, diputada al Parlament.