98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Artistes de Sant Andreu de la Barca participen en el festival on line ‘El Baix és cultura’

Artistes de Sant Andreu de la Barca participen en el festival on line ‘El Baix és cultura’

Ràdio Sant Andreu entrevista als artistes locals que participen en aquest festival: Núria Tena i Santi Herranz,  l’il·lustradora Tere Herrero,  IVX DJ i a  les cantants Laura Miquel i Anna Sánchez .

El seguiment a INSTAGRAM @elbaixescultura_zonanord

EL BAIX ES CULTURA COLLAGE

Pel que fa a Sant Andreu de la Barca les actuacions es podran seguir  a través  @elbaixescultura_zonanord i arrenca aquest divendres amb una entrevista amb l’escriptora sesrovirenca Núria Pradas a càrrec de Jordi Milian de Ràdio Sant Andreu i L’Illa dels Llibres.
La presència santandreuenca continuarà amb la ballarina Núria Tena, l’il·lustradora Tere Herrero,  IVNX DJ i  les cantants Anna Sánchez i Laura Miquel.

cartell general

Una vintena d’ajuntaments, entre ells el de Sant Andreu de la Barca, participen els dies 8,9 i 10 de maig en el festival virtual a través de la xarxa social Instagram

El certamen cultural començarà aquest divendres 8 de maig i es realitzarà de manera simultània als 20 municipis participants a través de quatre canals d’Instagram.

El Baix és cultura  aplegarà més de 100 actuacions en directe, a través de quatre canals d’Instagram i amb els artistes actuant des de casa seva, des de cadascun dels 20 municipis.

Per facilitar el seguiment de les activitats programades, els ajuntaments participants han dividit la comarca en quatre zones geogràfiques, amb un canal específic per a cadascuna d’elles:

elbaixescultura_zonanord (Sant Andreu de la Barca, Martorell, Abrera, Sant Esteve Sesrovires i Esparreguera)

 

 

01- ACTES DIVENDRES ELBAIXESCULTURA 02- ACTES DIVENDRES ELBAIXESCULTURA 03- ACTES DIVENDRES ELBAIXESCULTURA