98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Arrenca una nova temporada de teatre familiar al Teatre Núria Espert amb moltes sorpreses

Arrenca una nova temporada de teatre familiar al Teatre Núria Espert amb moltes sorpreses

La temporada  dels petits Grans Espectacles compta amb  les representacions de “La llàntia meravellosa” de Festuc Teatre, “KL’AA, la teva cançó”  d’Inspira Teatre i “La motxilla de l’Ada” de la companyia de Teatre al detall.

La temporada finalitzarà el 30 de novembre amb una gran festa on els nenes i nenes usuaries del carmet de Petits Grans Espectadors gaudiran d’un matí festiu  al Teatre Núria Espert amb activitats i tallers per a tothom.  Ferran Campmany, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu detalls de les propostes que es podra veure a Sant Andreu de la Barca de setembre a novembre.

 

24 setembre, 18 h LA LLÀNTIA MERAVELLOSA amb la companyia Festuc Teatre

Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins capaç de concedir tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?
La història d’una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.
El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar de si realment la llàntia serveix d’alguna cosa.
Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.

VENDA D’ENTRADES

16 Octubre,  11h i 12 h  KL’AA, LA TEVA CANÇÓ  amb Inspira Teatre

KL’AA, que significa “cantar” en llengua hadzabe, és un viatge musical de l’infant en la descoberta del món. Una experiència visual i sonora a través de la veu i la cançó. Posa de manifest la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d’identitat. És a través de la veu, del sonar a través del nostre cos, que esdevenim més humans, més persones.
L’espectacle es va construint gràcies als sons, els sons que emet un nadó per comunicar-se. A partir d’aquí sorgeix la nostra música. Una música molt propera a ells. Perquè sobretot és vocal i femenina (recorda a la veu de la mare) i perquè no utilitzem text sinó sons que ells reconeixen, i algunes paraules properes al seu llenguatge. Tot acompanyat de gest i moviment (també basat en l’evolució que fan des que neixen i en el com es van desplegant) que fa que encara en capti més l’atenció.
Premi Feten 2020 pel millor espectacle per a la Petita Infància.

12 de novembre, 18 h  LA MOTXILLA DE L’ADA de la companyia de Teatre al detall.
L’Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic… i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l’Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc.  Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de “nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble…” potser ha de canviar definitivament.
Amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca.
Guanyador del PREMI DE LA CRÍTICA 2021 al Millor espectacle per a públic familiar.