98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Arrenca la tercera edició del ‘Fem Xarxa Fem empresa’ amb l’objectiu de potenciar el teixit empresarial del Baix Llobregat Nord

Arrenca la tercera edició del ‘Fem Xarxa Fem empresa’ amb l’objectiu de potenciar el teixit empresarial del Baix Llobregat Nord

Set ajuntaments del Baix Llobregat nord han initat la tercera edició del programa  ‘FEM XARXA, FEM EMPRESA’ es marca com a objectiu formar i acompanyar empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat.
ESCOLTA LA NOTÍCIA

Fem Xarxa Fem Empresa 2016 -01

L’acte de presentació s’ha realitzat a Sant Andreu de la Barca  amb la presència de representants dels ajuntamentsd’Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires i Sant Andreu de la Barca.

L’objectiu del fem xarxa fem empresa és el formar emprenedors i empreses i ajudar al seu creixement i consolidació.  El programa preveu un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empresaris i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat, i pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca.

Amb aquesta finalitat s’han previst cursos de formació per potenciar l’esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

 

El programa es completa amb un concurs d’iniciatives empresarials que preveu cinc categories: millor empresa innovadora, millor trajectòria empresarial al sector del comerç, millor trajectòria empresarial en el sector serveis, millor iniciativa empresarial promoguda per col·lectius majors de 45 anys i millor idea jove de negoci adreçada a centres educatius.