98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Arrenca la segona edició de ‘Piula contra la violència masclista’

Arrenca la segona edició de ‘Piula contra la violència masclista’

S’adreça als joves de la ciutat i aquest any comptarà amb la participació de Ràdio Sant Andreu

piulaL’objectiu d’aquest certamen és recollir frases de fins a 140 caràcters (com si es tractessin de piulades de la coneguda xarxa social Twitter), on es rebutgi la violència masclista, es mostri com portar una relació de parella en igualtat, o qualsevol tema relacionat amb la igualtat i la violència de gènere.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza per segon any el Certamen “Piula contra la violència masclista”, una iniciativa dirigida a la gent jove de la nostra població.

Les millors piulades s’enregistraran i emetran a Ràdio Sant Andreu 98.0 FM, que enguany col·labora donant difusió a aquest certamen. 

A més, a través dels Punts Joves d’Igualtat i altres publicacions de l’Ajuntament es donarà la pertinent divulgació de les frases guanyadores i les més originals.

El certamen es podrà participar des de l’1 d’octubre fins a l’1 de novembre a través de les 5 bústies instal·lades a l’Institut del Palau, l’Institut Montserrat Roig, l’Institut Sant Andreu, Espai Jove i Ràdio Sant Andreu.