98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Arrenca el 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Arrenca el 29è Descens de Sant Andreu de la Barca

Amb la jornada d’entrenaments de dissabte, s’inicia una nova edició del GRAN PREMI MAXXIS SANT ANDREU DE LA BARCA

Al voltant de 200 riders participen aquest cap de setmana de l’11 al 12 de març a la gran cita esportiva amb la presència de corredors nacionals i internacionals.

En la categoria masculina destaquen els corredors locals Iván Oulego, Pasqual Canals, Adrián González i els germans Jorba, Guillem, Pau i Ignasi. Rafael Luis Bascón, Luis Zarco, Pau Costa, Dani Tell, Álvaro Martínez o Orion Kirchmayer són alguns dels noms destacats d’aquesta edició.

El corredor local Ferran Jorba no podrà disputar finalment la cursa per lesió, però s’espera i com és habitual un bon paper pels corredors de casa. L’any 2022, Iván Oulego va ser el gunyadors de la prova i continua amb el rècord de ser l’únic esportista que ha disputat totes les proves.

En l’apartat femení són 14 les participants on destacaquen els noms de la rider local Aina González a més de Zoe Zamora,  TElma TorregrosaAres Masip i Mireia Pi.

Els corredors local i membres del MOTOClub Sant Andreu Víctor Linares i Ulises Barrachina debuten en el Gran Premi Maxxis Sant Andreu de la Barca.

El dissabte està decdicat als entrenaments  ofiicials i el diumenge a partir de les 8 del matí torna l’activitat al circuit amb els entrenaments i a partir de les 10 h amb la baixada classificatòria per continuar amb la baixada final  a partir de les 12 h per decidir els guanyadors de la 29a edició.

Sant Andreu de la Barca torna a ser la capital del descens amb la disputa de la 29a edició del Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca-Gran Premi Maxxis. Organitzat pel MotoClub Sant Andreu amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Esportssab i la Diputació de Barcelona.

 

SEGUEIX EL DESCENS EN DIRECTE I TAMBÉ PER STREAMING