98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Convocada la desena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Convocada la desena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa de la convocatòria de la desena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que impulsen vuit ajuntaments de la zona nord de la comarca.

L’objectiu és reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.

Inma Ortega, responsable del Servei de Foment d’Activitats Econòmiques a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Noelia Redondo tècnica en assesorament d’emprenedors han comentat a Ràdio Sant Andreu la nova edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord.

Per poder optar a un dels premis, els interessats han de presentar la seva sol·licitud al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament  a Les Escoles Velles fins  el 4 d’octubre.

 

concurs inciatives empresarials

MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI

Premi adreçat a treballs realitzats per alumnes de 4t d’ESO, de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord. Els projectes s’hi podran presentar de forma individual o en grups d’alumnes i podran ser presentats per alumnes matriculats el curs actual o el curs anterior.

MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Es valorarà la trajectòria de l’empresa en la creació de llocs de treball, des de la seva creació fins a l’actualitat. També es tindrà en compte la tipologia de contractes de persones assalariades i/o contractes mercantils (freelance) que estableixen una continuïtat en la trajectòria de l’empresa i la qualitat de les condicions de treball.

MILLOR EMPRESA SECTOR COMERÇ i MILLOR EMPRESA SECTOR SERVEIS

Es valorarà la trajectòria de l’empresa, tenint en compte la utilització d’elements innovadors, diferencials de la competència i les accions de promoció en l’establiment, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

MILLOR PARADA DE MERCAT

Es valorarà la parada de mercat de gestió municipal o gestió privada i el mercat sedentari i no sedentari setmanal.