98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / I ara què? Pep Plaza al Teatre Núria Espert

I ara què? Pep Plaza al Teatre Núria Espert

El televisiu i polifacètic actor/imitador català arriba carregat de personatges el dissabte 9 de maig al Teatre Núria Espert a aprtir de les  21h.

Ferran Campmany ens ha comentat aquest espectacle.

 

pep plaza

 

Quan Pep Guardiola va deixar d’entrenar el Barça per a viure a Nova York, molts es van preguntar què faria Pep Plaza a partir d’aquell moment. Popular sobretot per la seva imitació de l’entrenador al programa Crackòvia, Plaza comença precisament l’obra explicant al públic que hi ha vida més enllà de Guardiola.
Pep Plaza interpreta una seixantena de personatges a dalt de l’escenari. Entre ells, algunes de les seves imitacions més cèlebres: el propi Pep Guardiola, Josep Lluís Nuñez, Eugenio, Quim Monzó, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats, Albert Om o Jordi González. Els polítics tampoc es lliuren de les seves bromes, ja que Plaza també es transforma en Artur Mas, Xavier Trias o Mariano Rajoy.Tot i que afronta l’espectacle en solitari, l’humorista s’acompanya en alguns moments per Miquel Tejada al piano, per tal de complementar les seves imitacions de cantants com Lluís Llach, Dyango, Miguel Ríos, Joan Manuel Serrat o Elvis Presley. El diàleg constant amb el públic és, a més, una part fonamental de l’espectacle.