98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aquesta setmana comença la campanya per garantir la seguretat dels aliments que es venen i consumeixen a la ciutat

Aquesta setmana comença la campanya per garantir la seguretat dels aliments que es venen i consumeixen a la ciutat

Montserrat TobellaS’inspeccionaran les botigues i els bars i restaurants amb l’objectiu que els aliments que es compren o consumeixen a Sant Andreu siguin saludables, reuneixen les garanties de qualitat desitjables i no suposin un risc per a la salut de la ciutadania.

La regidora de Salut Pública, Montserrat Tobella ha donat detalls de la campanya a Ràdio Sant Andreu.

A partir del dimarts 12 de gener, un equip d’inspectors en matèria de seguretat alimentària visitaran els més de 260 establiments d’aquestes característiques que hi ha a la ciutat per assegurar-se que els productes que es comercialitzen reuneixen els mínims necessaris.

Els inspectors alimentaris assessoraran als responsables dels comerços o establiments de restauració perquè puguin complir i/o adequar el negoci a la normativa sanitària vigent.

També s’ofereix formació en matèria d’higiene alimentària, autocontrols i al·lèrgens alimentaris per a les persones manipuladores d’aliments que treballin en un establiment de la ciutat, amb la finalitat de garantir les bones pràctiques higièniques durant la jornada de treball.