98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aquest divendres presentació oficial del 30è Descens de Sant Andreu de la Barca

Aquest divendres presentació oficial del 30è Descens de Sant Andreu de la Barca

La plaça Federico García Lorca acollirà aquest divendres 1 de març a les 19 h acollirà la presentació la prova esportiva.

La presentació del 30è Descens de Sant Andreu de la Barca comptarà amb la presència de riders com Iván Oulego, Pasqual Canals, Adrián González i els germans Jorba.

Sant Andreu de la Barca celebrarà el 9 i 10 de març la trentena edició del Descens Internacional de Sant Andreu de la Barca- Gran Premi Maxxis  organitzat per l’entitat del Moto Club Sant Andreu amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i EsportsSAB

Lluís Oulego, Pasqual Canals, Jaume Serra, Jordi Jorba i Toni Montes recoradan els 30 anys de la històrica prova esportiva. Repassarem les darreres novetats de la cursa ab el president del Moto Club Sant Andreu, Àlex Oulego i la cap de premsa Gemma Canals. També es podrà veure un exposició de bicicletes històriques.

El segon cap de setmana de març, Sant Andreu de la Barca viu l’emoció de la cita esportiva més important de l’any. Corredors i afició participen i comparteixen la màgia del descens amb bicicleta BTT. Es tracta d’una modalitat esportiva que consisteix a baixar per un pendent tot terreny, el més ràpid possible amb l’objectiu de posar a prova la velocitat i altres habilitats dels riders.

El seu origen es remunta a la dècada de 1970 als Estats Units d’Amèrica i a Sant Andreu de la Barca des de fa 30 anys se celebra la prova del descens que serveix per iniciar la temporada.
No és casualitat que corredors internacionals i grans riders nacionals competeixin cada any a Sant Andreu de la Barca, ho fan per l’ambient que es respira al circuit i que els recorda a les grans cites internacionals.

Un circuit d’un quilòmetre amb un desnivell de 180 metres que durant gairebé trenta anys han trepitjat campions com Steve Peat, Floren Payet, Fabien Barel, Danny Hart, Cedric Gracia, Bernat Guardia o els riders locals, Iván Oulego, Pasqual Canals, Adriàn i Aina González o els  germans Jorba.

La presentació oficial del 30è Descens, aquest divendres 1 de març a les 19 h a la plaça Federico García Lorca i comptarà amb la presentació de Jordi Milian, locutor de Ràdio Sant Andreu