98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Aqualia presenta una aplicació mòbil que permet gestionar les factures i altres opcions relacionades amb el servei municipal d’aigües de Sant Andreu de la Barca

Aqualia presenta una aplicació mòbil que permet gestionar les factures i altres opcions relacionades amb el servei municipal d’aigües de Sant Andreu de la Barca

L’aplicació permet realitzar totes les gestions relacionades amb el servei a través del l’smartphone i tauleta.

 

APP AQUALIAEls usuaris del servei municipal d’aigua de Sant Andreu de la Barca compten amb una nova aplicació per a dispositius mòbils, Android i OIS, desenvolupada per Aqualia.

Els serveis que ofereix l’APP són, principalment, la consulta dels subministraments i contractes amb Aqualia, la consulta dels rebuts i l’històric del consum realitzat, l’enviament de la lectura dels comptadors, sol·licitar un nou subministrament, comunicar una avaria a la via pública, etcètera.

La ciutadania pot accedir a tota la informació i serveis de l’aplicació, de descàrrega gratuïta, través de la web http://smart-aqua.es/cat/ o de l’etiqueta a twitter #Smartaqua.

La presentació s’ha realitat a Sant Andreu de la Barca i ha comptat amb la presència de Manel Gomez delegat de Barcelona-Girona d’Aqualia i l’alcalde Enric Llorca.