98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aprovades les bases de la desena edició del programa Sant Andreu Avança per l’Ocupació

Aprovades les bases de la desena edició del programa Sant Andreu Avança per l’Ocupació

El consistori destinarà 73.000 euros en aquesta línia de subvenció,  que té per objectiu donar suport a les empreses  del municipi subvencionant aquelles que contracten per una durada mínima d’un any a persones desocupades en situació d’atur i que estiguin empadronades a Sant Andreu de la Barca.

El regidor d’Activitat Econòmica Miquel Àngel Abril ha donat detalls del programa en el ple amb l’objectiu de fomentar  l’ocupació i consolidar el teixit empresarial.

El programa  Sant Andreu Avança per l’Ocupació  vol  donar feina prioritàriament a les persones que formen part de col·lectius més desafavorits: dones, joves i persones més grans de 45 anys, entre d’altres. En aquest sentit el 78% dels contractes subvencionats han donat feina a dones,  el 50% a persones de més de 45 anys, i un 30% a persones  joves menors de 35 anys.

Entre els perfils professionals coberts i subvencionats hi ha operaris/es, cambrers/es, ajudants/tes de cuina, personal administratiu i d’oficina, oficials de  primera i tècnics/ques  en diferents  àmbits.

Les empreses beneficiàries rebran el 50% de les despeses salarials de la persona contractada, fins a un màxim de 9.000€ per contracte. La convocatòria es farà efectiva al maig.