98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aprovada moció de Podemos per reclamar a la Generalitat que garanteixi la gratuïtat de P2 sense incrementar el cost als ajuntaments

Aprovada moció de Podemos per reclamar a la Generalitat que garanteixi la gratuïtat de P2 sense incrementar el cost als ajuntaments

El Ple Municipal de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat en sessió plenària (28 d’abril), la moció presentada pel grup municipal de Podemos on reclama a la Generalitat de Catalunya el finançament necessari per a garantir la gratuïtat en infantil-2 (P2), sense incrementar l’aportació econòmica per part dels ajuntaments de Catalunya.

La moció va ser aprovada a favor per PSC, Ciutadans i Podemos. Fem Sant Andreu va votar abstenció.

El ple muncipal va rebutjar la segona moció de Podemos on demanava implementar la remunicipalització de les escoles bressols públiques de Sant Andreu de la Barca. Aqquest va ser rebutjats pels vots en contra de PSC i Ciutadans.  Podemos i Fe Sant Andreu van votar a favor.

El ple municipal va inciar-se amb l’aprovació de les noves tarifes de les escoles bressol de Sant Andreu de la Barca amb un increment del 3,6%. Aquest punt del ple va ser aprovat amb els vots de PSC i Ciutadans.  Fem Sant Andreu i Podemos hi van votar en contra.