98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Anna Simó, consellera d’Educació “El Pla Educatiu d’entorn ha vingut a Sant Andreu per quedar-se”

Anna Simó, consellera d’Educació “El Pla Educatiu d’entorn ha vingut a Sant Andreu per quedar-se”

La consellera ha visitat el Casal d’Estiu del Pla Educatiu d’Entorn on hi participen una quinzena de joves entre 12 i 16 anys de Sant Andreu de la Barca.  Els joves realitzen activitats relacionades amb les arts com un taller de hip-hop, de curtmetratges o de grafitis.

La consellera d’Educació Anna Simó  ha estat acompanyada de l’alcalde Marc Giribet i regidors de del govern com la regidora d’Educació Anna Serra que han presenciat un dels tallers i han mantingut una conversa amb els joves presents.  Simó ha comentat a Ràdio Sant Andreu que “El Pla Educatiu d’entorn ha vingut a Sant Andreu per quedar-se i ha vingut a Sant Andreu per fer sumes, per sumar famílies, alumnes, docents, les activitats municipals pels joves i estic convençuda que tindrà molt bons resultats”.

Sobre el funcionament i la importància del Pla Educatiu d’Entorn ha assegurat que “Els Plans Educatius d’Entorn tenen com a objectiu ajudar, donar suport fora de l’horari lectiu a aquells alumnes, en especial, que necessiten millora dels seus resultats educatius, les seves habilitats socials i que necessiten un reforç també de les famílies per ajudar-los. Cada vegada hi ha més pressió sobre els joves i sobre les seves famílies, socialment i de tot tipus. Cal  donar-los eines en un àmbit no formal, en un àmbit no lectiu”.

 

La regidora d’Educació Anna Serra ha valorat de forma molt positiva la primera edició del Casal d’Estiu “Aquest any hem fet la primera edició de l’ExpressArt, un casal jove que ha acollit joves d’entre 12 i 16 anys, un casal gratuït per a aquest jovent i que està funcionant molt bé, la valoració és molt positiva. De fet, els hem vingut a veure i després de parlar amb ells i elles, per saber que els hi agrada més i que volen millorar de cara a futures edcions”.

Abans de la visita al Casal d’Estiu, la consellera ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament a la sala de plens.