98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Anem al teatre? Barcelona Nova Fusió i l’espectacle familiar ‘Les princeses també es tiren pets’ al Teatre Núria Espert

Anem al teatre? Barcelona Nova Fusió i l’espectacle familiar ‘Les princeses també es tiren pets’ al Teatre Núria Espert

Dissabte 6 de febrer a les 21.00h  la formació musical Barcelona Nova Fusió  oferirà l’espectacle On la Brisa ens porti  i el diumenge 7 de febrer a les 12.ooh,  la companyia El Replà representarà l’espectacle familia  ‘Les princeses també es tiren pets’ .

Ferran Campany del Departament de Cultura de L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat els dos espectacles al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

Compra les teves entrades al web del TEATRE NÚRIA ESPERT http://www.teatrenuriaespert.cat/


Teatre - Barcelona Nova Fusió - Princeses es tiren Pets

 

BARCELONA NOVA FUSIÓ
Dissabte 6 de febrer 21.00h
Eugeni Muriel (guitarra), Juanma Pintor (guitarra), Pere Costa (percussió), Gloria Wasmer (violí) i Jordi Ruiz (baix) formen el quintet Barcelona Nova Fusió, que per aquest espectacle s’amplia amb 4 ballarines i a través del seu repertori encaixen plasticament altres arts escèniques i culturals com la dansa i la poesia.
L’espectacle inclou coreografies orientals (Imma Corpas), flamenques (Rosario Juárez), contemporànies i fins i tot tribals (Sara Teller i Ione Verdeny, Grup Momentum), s’uniran per realitzar un viatge que ens transportarà on la brisa ens porti.Durada: 1h 10min

LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS – Companyia El Replà.
Diumenge 7 febrer 12.00h
La Reina del Mirall s’assabenta de que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre urgentment i fer saber al món que les princeses no són perfectes que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges i ella, per fi, serà la més bella del món.

Per una d’aquelles casualitats de la vida, que tan sols ocorren en els contes, apareix un Príncep Blau buscant el camí que porta fins al país de les princeses. Hi ha d’anar per a casar-se amb la seva enamorada Blancaneu. La Reina del Mirall farà un tracte amb ell: ella el conduirà al país de les princeses i ell a canvi trobarà el llibre i li entregarà. A partir d’aquest punt comença una esbojarrada aventura on al final queda demostrat que la perfecció no existeix i ni falta que fa.