98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ana Alba succeirà a Enric Llorca com a alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Ana Alba succeirà a Enric Llorca com a alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

L’actual presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme serà proposada pel PSC com a nova alcaldessa en el ple d’aquest dissabte 31 de juliol. Ana Alba -

Ana Alba, de 53 anys, és originaria de l’Hospitalet i viu des de fa 27 a Sant Andreu de la Barca. És regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca des de l’any 2019 després d’ocupar la desena posició en la llista socialista a les eleccions.

La seva trajectòria professional i política va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya als 14 anys i va continuar al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.

Ana Alba, regidora Urbanisme

Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors (UGT), on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall.

Maite Navas i Ana Alba

Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i la viceprimera secretaria de la comissió executiva.