98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ana Alba “és una il·lusió i una emoció ser la primera alcaldessa de Sant Andreu de la Barca”

Ana Alba “és una il·lusió i una emoció ser la primera alcaldessa de Sant Andreu de la Barca”

 INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 02

Ana Alba (PSC) ha estat escollida en el plenari municipal com la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca. Es tracta de la primera dona que ocuparà l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca.

Alba, era actualment la presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 01

 

Ana Alba, de 53 anys, és originaria de l’Hospitalet i viu des de fa 27 a Sant Andreu de la Barca. És regidora de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca des de l’any 2019 després d’ocupar la desena posició en la llista socialista a les eleccions.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 03

La seva trajectòria professional i política va començar a les Joventuts Socialistes de Catalunya als 14 anys i va continuar al Partit dels Socialistes de Catalunya a partir dels 18 anys.

PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 01 PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 02 PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 03

Militant de la històrica agrupació del barri de Bellvitge de l’Hospitalet, aviat va començar el seu compromís social i professionals a la Unió General de Treballadors (UGT), on ha col·laborat estretament amb els secretaris generals de la Federació del Metall.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 04

Vinculada a la comarca del Baix Llobregat des de l’any 1990, és militant de l’agrupació socialista de Sant Andreu de la Barca i la viceprimera secretaria de la comissió executiva.

INVESTIDURA ANA ALBA ALCALDESSA 05