98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ana Alba acompanyada de Patxi López assegura que “el projecte socialista uneix i no divideix”

Ana Alba acompanyada de Patxi López assegura que “el projecte socialista uneix i no divideix”

L’acte celebrat a la plaça Federico García Lorca ha comptat amb la presència del portaveu del PSOE al Congreso de los Diputados Patxi López.

Durant la seva intervenció Ana Alba ha destacat els projectes del Sant Andreu del futur i ha recordat el PSC de Sant Andreu de la Barca “uneix i no divideix”.

També ha confirmat que en els pròxims dies presentarà la candidatura del PSC a Sant Andreu de la Barca. Una candidatura que ha destacat que “sumem l’experiència del passat i presentem un projecte renovat i de futur”. Alba ha recordat que el PSC a Sant Andreu de la Barca “Tenim projecte, programa, equip i els valors del PSOE i el PSC, per aconseguir un Sant Andreu modern, inclusiu i atractiu”.

Patxi Lopez ha destacat la importància dels ajuntaments i de les eleccions municipals del 28 de maig. Ha recordat que el PSOE no ha guanyat unes eleccions generals si abans no ha guanyat a les municipals.