98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Àlex Oulego president del Moto Club Sant Andreu ”El més important és que els joves competeixin i s’ho passin bé amb la bicicleta”

Àlex Oulego president del Moto Club Sant Andreu ”El més important és que els joves competeixin i s’ho passin bé amb la bicicleta”

El president de l’entitat esportiva santandreuenca ha analitzat a Ràdio Sant Andreu els bons resultats obtinguts darrerament en les modalitats de Descens i BMX.

Alex Oulego

El Motoclub continua donant bons resultats i en el Campionat de Catalunya DH disputat a La Sorrera va aconseguir classificar 6 dels seus corredors entre els 15 primers.
Aquest cap de setmana dos corredors de MOTOCLUB, Aina i Adrián González disputaran una prova de la Copa del Món de BTT XCO-DHI a Austria en la categoría junior.

A Ràdio Sant Andreu hem volgut analitzar la clau de l’èxit i dels bons resultats. Per Àlex Oulego l’èxit ‘ es deu als anys que portem i les competicions que hem participat’, Oulego també ha destacat ‘que els joves sempre tenen un referent per davant i per tant volen repetir els èxits’
Assegura que ‘El més important és que els hi agradi anar en bicicleta’
A Sant Andreu de la Barca en el món del descens i el BMX s’han format nissagues familiars com els Oulego, Jorba, González o Barrachina, el president del Motoclub assenyala que és un fet estrany que a Sant Andreu de la Barca tot va per famílies”. Finalment Oulego ha manifestat que ‘El més important és que els joves competeixin i s’ho passin bé amb la bicicleta”.