98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Aleix Comas guanya la sisena edició del Concurs de Monòlegs de Sant Andreu de la Barca

Aleix Comas guanya la sisena edició del Concurs de Monòlegs de Sant Andreu de la Barca


6 CONCURS MONOLEGS SANT ANDREU DE LA BARCA 2017 -01

El teatre Núria Espert ha estat novament l’escenari del concurs que ha comptat amb sis participants. El monologuista i escriptor Martin Piñol ha estat el presentador d’una gala que l’ha guanyat Aleix Comas que ha comptat amb el suport del jurat i del  públic.

Cada participant disposava d’uns 15 minuts per explicar el seu monòleg, les xarxes socials, les relacions de parella e inclús els problemes alhora de treure’s el carnet de conduir han estat alguns dels temes que han protagonitzat la nit de monòlegs.

ELS 6 PARTICIPANTS

Finalment Aleix Comas ha comptat amb el suport del públic i també del jurat que l’hapremiat com el millor de la nit i s’endú els 420 euros del premi

En segona posició del jurat, format per Juan Carlos Saloz, Antonio Arroyo i Joaquin Ramos, ha quedat el valencià monologuista Simó Martí.

El més votat per part del públic ha estat Aleix Comas però una de les normatives del concurs deixa molt clar que no es poden donar dos premis a una mateixa persona i per tant el premi ha passat a Antonio Moya el segon classificat segons la votació del públic.