98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’alcalde i l’equip de govern es traslladarà un cop al mes als barris per conèixer l’opinió i necessitats dels ciutadans

L’alcalde i l’equip de govern es traslladarà un cop al mes als barris per conèixer l’opinió i necessitats dels ciutadans

Cada mes l’alcaldia s’instal·larà a una zona de la ciutat per afavorir la relació amb els veïns

Enric LlorcaL’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, traslladarà el seu despatx a un barri de la ciutat un cop al mes a partir del pròxim mes de juny.

La iniciativa segons ha destacat l’Ajuntament de  Sant Andreu de la Barca està en el marc de les mesures de transparència que ha posat en marxa l’equip de Govern municipal i es marca com a objectiu acostar-se als ciutadans per conèixer les seves opinions i necessitats.

La campanya “El govern a prop teu” preveu que cada setmana l’alcalde i un regidor de l’equip de govern traslladi el seu despatx a un barri de la ciutat amb la finalitat d’afavorir el contacte amb la ciutadania per conèixer les seves opinions, les necessitats i  propostes

La campanya es posarà en marxa durant el mes de juny i preveu que cada dijous a la tarda l’alcalde o un dels regidors atengui als ciutadans a sis barris de la ciutat.

D’aquesta manera, al Nucli Antic s’atendrà als veïns a l’Ajuntament Vell; al centre al Teatre Núria Espert; al Palau al Centre Cívic; a la zona de l’avinguda de Guatemala a les dependències del carrer del Doctor Vila; a la Plana al Centre Cívic; i a la Colònia a l’Associació de Veïns.

La primera prova d’aquesta iniciativa es va fer durant el mes de març quan el regidor de Joventut, Juan Pablo Beas, va traslladar el seu despatx durant uns dies a l’Espai Jove.