98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ajuntaments del Baix Llobregat Nord aconsegueixen el compromís de la Generalitat de millorar l’Hospital de Martorell

Ajuntaments del Baix Llobregat Nord aconsegueixen el compromís de la Generalitat de millorar l’Hospital de Martorell

hospitalUna delegació de representants de la zona, encapçalats per l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, es va reunir fa unes setmanes amb el director del CatSalut, Adrià Comella, per exposar la situació que pateixen els més de 160.000 usuaris que tenen com a hospital de referència el de Martorell.

Els ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat han arrencat el compromís de la Generalitat de dur a terme les mesures necessàries per millorar la situació a l’Hospital de Martorell i reduir les llistes d’espera que pateixen els seus usuaris.

Llorca ha assegurat que la situació de les llistes d’espera “és del tot inadmissible” i ha recordat que per tenir visita amb determinats especialistes, com ara el traumatòleg, l’espera pot arribar a ser de més d’un any i mig.

L’alcalde s’ha felicitat que el responsable del CatSalut s’hagi compromès a posar sobre la taula solucions per resoldre el problema en un termini raonable.