98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament promou el foment del reciclatge a través de tallers

L’Ajuntament promou el foment del reciclatge a través de tallers

tallersUn taller de costura i d’elaboració de sabons artesanals els  dies 27 i 29 de novembre al Centre de Recursos Associatius promouran el reciclatge, la reutilització i la reducció de residus.

Rosa Maria Asencio, tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat els tallers previstos.

L’objectiu és que els ciutadans puguin reciclar la roba, reutilitzar articles que tinguin a casa i donar una vida nova a residus que sinó fos així anirien a les escombraries.

“Taller de COSTURA CREATIVA”.
27 de novembre a les 18.00 hores i fins a les 20.30
Transformem roba i complements, el taller esta adreçat tot el públic i tindrà lloc al Centre de Recursos associatius (Anselm Clavé 2-4 Aula 13). Per la realització del taller es necessari que els /les participants portin peces de roba per reparar.

 

 “Taller de EL SABÓ ARTESANAL”
29 de novembre a les 18.00 hores i fins a les 20.30
Elaboració de sabó de roba amb oli reciclat, el taller esta adreçat tot el públic i tindrà lloc al Centre de Recursos associatius (Anselm Clavé 2-4 Aula 13). Per la realització del taller es necessari que els /les participants portin cadascú un tetrabrick buit d’un litre.

Cal inscripció prèvia al Departament de Medi Ambient. Tel. 93 635 64 00 ext. 318 c/e mediambient@sabarca.cat.