98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre un compte bancari per recaptar diners per a l’Equador

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obre un compte bancari per recaptar diners per a l’Equador

ajuntamentEl consistori ha aportat 1.000 euros i ha obert un compte bancari amb la finalitat d’aconseguir diners que posteriorment es cediran al Govern d’Equador, que els destinarà a la recuperació del país després dels terratrèmols que s’han registrat durant el mes d’abril.

D’aquesta manera, el consistori vol mostrar la seva solidaritat amb Equador i els damnificats per la tragèdia, que ha afectat la costa d’aquest país sud-americà i ha deixat 350 víctimes mortals i més de 2.000 ferits, segons dades provisionals de la Secretaria de Riscos de l’Equador.

El número de compte corrent és el ES28-2100-5000-5802-0005-6111 i totes les persones interessades poden fer les seves aportacions econòmiques.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha destinat 1.000 euros del seu pressupost de Cooperació i Solidaritat al Govern d’Equador perquè pugui treballar per la recuperació del país.

Els responsables de l’Ajuntament de la Barca també lliuraran la setmana vinent els diners recaptats a la Gala d’Homenatge a la Creu Roja, que es va celebrar el passat mes d’abril, que l’ONG destinarà a la recuperació del país sud-americà.