98.0 fm En directe Signal
Home / Actes divendres Fira Primavera 2016 / L’Ajuntament de Sant Andreu de Barca lliurarà la desena edició de La Medalla al Mèrit Empresarial

L’Ajuntament de Sant Andreu de Barca lliurarà la desena edició de La Medalla al Mèrit Empresarial

El consistori lliurarà les medalles durant la celebració de la V Fira de la Primavera

Amb el lliurament d’aquestes medalles, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol reconèixer la tasca, la professionalitat i l’energia d’empreses i comerços que han apos­tat per Sant Andreu de la Barca com a eix del seu desenvolupament.

Aquest any són 8 empreses  i comerços les que rebran aquesta distinció municipal el divendres 27 de maig a partir de les 22.00h al Teatre Núria Espert.

Cap i cua,  Perruqueria Iris,  Tallers Autosport, Fruites Isabel, Forn Farriol, Nat Vidriera, Cogelsa i Clariant  rebran la Medalla al Mèrit Empresarial de Sant Andreu de la Barca.

 

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu entrevista als guardonats d’aquesta edició.

CLARIANT – RAMON VENTURA
CLARIANTEl dia 4 d’abril de 1966 va néixer sota el nom de Disper, SA, una petita societat amb l’objectiu de fabricar compostos, coneguts com a tenyits, per a la indústria transformadora del plàstic a Espanya.
Durant els anys seixanta i setanta, Disper SA va desenvolupar i perfeccionar la tecnologia de coloració de plàstics a partir de concentrats de color, coneguts com a masterbatches, convertint-se en una empresa pionera en l’aplicació d’aquesta tecnologia de producció.

NAT VIDRIERA TONI TORREJÓN
medalla merit empresarial NatvidrieraNat Vidriera és una empresa ubicada al carrer Torre Bovera, al polígon industrial, amb una llarga trajectòria al sector de la fabricació artesanal de vidre.

Entre els seus clients Nat Vidriera compta amb marques de reconegut prestigi com Loewe, Puig , Moritz o Roca.  Nat Vidriera està present a països com Qatar, Rússia o EUA.

 


CAP I CUA – JESÚS PORTILLO

Medalla Merit Empresarial Cap i CuaAl març de 1999 Jesús Portillo va obrir la persiana de la seva botiga: Cap i Cua, un negoci que volia sumar en un únic espai tot allò que necessitem per cuidar els nostres animals de companyia.
En un espai de 180 metres quadrats a l’avinguda de Guatemala, Cap i Cua ofereix des de productes d’alimentació fins a joguines per a gossos o un servei de perruqueria canina. El tret diferencial d’aquesta empresa és el seu servei veterinari. Amb l’habilitació d’un quiròfan i un servei de laboratori d’analítiques,
Cap i Cua s’ha convertit en un hospital veterinari a Sant Andreu de la Barca.


THYSA FRUIT – ISABEL SÁNCHEZ

fruites isabelUn negoci que ha passat de pares a fills, que ha representat una forma de vida per a una família i que s’ha convertit en la fruiteria de confiança del barri. Amb la concessió de la medalla al mèrit empresarial a Fruites Isabel, l’Ajuntament vol reconèixer la tasca feta per aquesta família al llarg dels anys i l’esforç, la tenacitat i la dedicació d’unes persones al seu negoci de proximitat.
Fruites Isabel va aixecar per primera vegada la seva persiana l’any 1974 a l’antic mercat municipal de Sant Andreu de la Barca.

 

FORN FARRIOL – JAUME FARRIOL

Medalla Merit Empresarial Forn FarriolFill de forners, criat entre farines i llevats i acostumat a treballar dur des de molt petit, Jaume Farriol va tenir molt clar des de jovenet que volia seguir el negoci familiar i continuar fent pa.

A l’agost de 1986 Jaume Farriol va obrir per primera vegada la persiana del seu forn a Sant Andreu de la Barca: el Forn Farriol, un negoci on actualment treballen 5 persones.

 

 

PERRUQUERIA IRIS – ADELA LÓPEZ
medalla merit empresarial Perruqueria Iris
Adela López fa dècades que pentina els veïns de Sant Andreu de la Barca. Per la seva perruqueria han passat àvies, filles i nétes i ha vist créixer desenes de persones a les quals ha pentinat per al seu casament i també per al bateig dels seus néts.
A l’octubre de 1983, Adela López i la seva cosina Sensi López van decidir obrir la perruqueria Iris.
Després de 33 anys de feina a la ciutat, Adela López fa un balanç molt positiu de la seva trajectòria i pot presumir que sempre ha treballat en un bon ambient d’amistat amb les seves clientes a moltes de les quals, assegura, considera amigues.

 

TALLERS AUTOESPORT – JOSÉ PLEGUEZUELO
Medalla Merit Empresarial Taleres AutosportJosé Pleguezuelos va optar per Sant Andreu de la Barca per posar en marxa el seu negoci, un taller de xapa i pintura de cotxes, l’any 1984, un negoci que després de molts canvis d’ubicació, processos de modernització i evolucions continua funcionant a la ciutat i que ha esdevingut en un taller de confiança
per a multitud de conductors de la ciutat.
Fa una dècada, Tallers Autosport es va traslladar al polígon industrial Camp Llarg, on continua prestant servei als seus clients.