98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prepara un acte Institucional per commemorar els 45 anys d’Ajuntaments Democràtics

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prepara un acte Institucional per commemorar els 45 anys d’Ajuntaments Democràtics

L’acte tindrà lloc el 3 de juny a les 18 h al Teatre Núria Espert i comptarà amb la presència de l’alcalde Marc Giribet i exalcaldes del municipi a més de regidors i exregidors del consistori i el conseller de Recerca i Universitats del Govern Joaquim Nadal.

L’alcalde Marc Giribet ha avançat a Ràdio Sant Andreu que “és el primer any que Sant Andreu la Barca celebra la commemoració dels Ajuntaments Democràtics, és a dir, en fase democràtica, quan es van instaurar les primeres administracions locals amb sufragi universal”. Per aquest acte “l’Ajuntament actual ha convidat tots els consistoris des de 1979. A més, tenim la intenció que hi participin representants de les associacions i federacions de municipis de Catalunya”.
Finalment, ha assenyalat que “serà una gran festa de Sant Andreu de la Barca i una gran festa, com és un tòpic també, de la democràcia i de la fase democràtica del nostre país”.