98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament procedeix a la neteja de l’aparcament interior de la zona de l’Atrium

L’Ajuntament procedeix a la neteja de l’aparcament interior de la zona de l’Atrium

El consistori ha netejat l’aparcament interior de la zona de l’Atrium, després d’haver netejat les tones d’escombraries acumulades a la zona exterior.

El regidor de Serveis Municipals, Espai Públic i Equipaments, Joan Jansana, ha destacat que “Actualment, i fins que no es faci efectiu el projecte de reparcel·lació, la zona de l’aparcament interior pertany a SEPESEntidad Estatal del Suelo, ja que és el recorregut de l’antic Canal Sedó. En el projecte de construcció del Centre Comercial Atrium es va fer aquest vial i aparcament”.

També ha comentat que la neteja, de la qual es farà càrrec l’Ajuntament, és perquè “El projecte de reparcel·lació preveu que aquest vial i aparcament sigui propietat de l’Ajuntament, ja que es va preveure com si es tractés d’un carrer. I, per tant, un cop acabat el procés de reparcel·lació, aquest vial en principi serà públic. Per aquesta raó aquest espai no pertany a cap de les dues comunitats de propietaris de l’Atrium.

Com que l’espai no pertany a cap de les dues comunitats de propietaris, per no allargar el procés i entenent que és un ens públic que ha de seguir un procés lent de contractació, l’Ajuntament ha decidit fer la neteja a través de l’empresa de neteja que presta servei al municipi, URBASER.

Durant les setmanes que venen seguiran els canvis a la zona per millorar-ne la seguretat i es procedirà al tancament dels locals que no tenen servei avui en dia.