98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Aqualia renoven el conveni per ajudar als ciutadans que no poden pagar el rebut de l’aigua

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Aqualia renoven el conveni per ajudar als ciutadans que no poden pagar el rebut de l’aigua

Es destinaran 10.000 euros al Fons Social de Solidaritat per garantir l’accés al servei bàsic de l’aigua potable i el sanejament i evitar el tall del subministrament d’aigua potable a les persones que es troben en situació de pobresa.

La renovació del conveni l’han signat l’alcalde Enric LLorca i el delegat de Barcelona i Girona d’Aqualia, Manel Gómez amb la pre`sencia de la regidora de Serveis Socials Charo Ramirez.

Signatuta conveni Ajuntament i Aqualia

Gràcies als ajuts, l’any passat es van beneficiar de l’ajut 51 famílies de la ciutat. Les persones interessades poden sol·licitar l’estudi de la seva situació a l’oficina d’atenció a situacions de pobresa energètica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, o a les oficines del Servei Municipal d’Aigües, on els informaran de tots els ajuts socials.

Signatuta conveni Ajuntament i Aqualia -02