98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aitor Rodrigo, un santandreuenc viatger que acumula més de 350.000 seguidors a Instagram

Aitor Rodrigo, un santandreuenc viatger que acumula més de 350.000 seguidors a Instagram

El 25 de maig de 2022, Aitor Rodrigo va iniciar un viatge amb el seu gos Koda, un border collie de 4 anys, amb l’objectiu de viatjar per Europa i arribar un dia a Nepal. Rodrigo va deixar la seva feina estable a la Seat, després de vuit anys, per aconseguir el seu somni.

Amb un sidecar va recórrer Espanya i Portugal, per després viatjar per països com Itàlia, Grècia, Romania i Bulgària. Els seus viatges al costat del seu inseparable Koda es poden veure a les xarxes socials on acumula més de 353.000 seguidors a Instagram. També el podem seguir al canal de Youtube.

Després d’una avaria al sidecar, ha tornat unes setmanes a Sant Andreu de la Barca, per tornar a iniciar de nou el seu viatge a finals d’agost. Ara continuarà la seva aventura amb un 4X4, disposat a recórrer nous paisatges i assumir nou reptes.

Aprofitant un descans del seu viatge ha visitat els estudis de Ràdio Sant Andreu per comentar les seves experiències i projectes.