98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aina González campiona junior de descens ‘competir em dona la vida’

Aina González campiona junior de descens ‘competir em dona la vida’

El món del descens i el BMX a Sant Andreu de la Barca continua aportant destacats esportistes. En categoria femenina destaca el nom d’Aina González del MotoClub Sant Andreu, que amb 16 anys ha demostrat en les diferents categories el seu potencial esportiu.

Aina González

Només aquest 2020 ha estat campiona de Catalunya de Descens Junior, campiona del Campionat d’Espanya Junior i 4t posició en la seva primera participació en el Campionat Mundial disputat a mitjans d’octubre a Leogang a Àustria.

IMG-3475
Es defineix com una esportista molt competitiva i reconeix que abans de les competicions busca el màxim de concentració i relaxació gràcies a la música.

IMG-3474

El suport de la família és important i més quan el seu germà Adrián comparteix esport i també èxits. Compagina estudis i competició i assegura a Ràdio Sant Andreu que ‘seguiran sent compatibles fins que jo vulgui’.

IMG-3466

Per Aina González la competició ”em dona la vida’ i sobre el ciclisme femení afirma que ‘cada vegada hi ha més noies i és un esport que la presència de noies està creixent força’.

27-descens-SANT-ANDREU-BARCA-2020-01-Aina-González