98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aina González aconsegueix la 4a posició en el Campionat del Món de MTB disputat a Àustria

Aina González aconsegueix la 4a posició en el Campionat del Món de MTB disputat a Àustria

La santandreuenca i membre del Motoclub Sant Andreu aconsegueix uns bons resultats en el campionat a Leogang a Àustria.

Per la seva banda el rider del Motoclub Sant Andreu, Adrià González ha estat 18è classificat en la categoria junior masculina. Aina González i Adrià González ha valorat els resultats a Ràdio Snat Andreu.

aina gonzalez austria

L’esportista del Motoclub  Sant Andreu segueix sumant bons resultats en en la categoria junior femenina després de ser segona en el Campionat de Catalunya DH disputat a La Sorrera el 4 d’octubre  i la primera posició en el Campionat d’Espanya i Andalusia de BTT disputat a Otívar el 20 de setembre.

La prova l’ha guanyat la francesa Laurynne Chappaz amb un temps de 5:41.502. Aina González finalment h aconseguit la 4a posició amb un temps de 6:46.588 en el Campionat del Món de MTB disputat a Àustriaclassificació aina

Per la seva banda el rider del Motoclub Sant Andreu, Adrià González ha estat 18è classificat en la categoria junior masculina. L’irlandès Oisin O’Callaghan ha estat el vencedor del  Campionat del Món en la categoria junior.

ADRIA GONZALEZ