98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Agenda de formacions gratuïtes al Centre Escoles Velles al maig i juny

Agenda de formacions gratuïtes al Centre Escoles Velles al maig i juny

Entre l’oferta formativa destaquen cursos de formació per obtindre el certificat ACTIC 1 o en xarxes socials, com aplicar polítiques  en igualtat de gènere a les empreses o com parlar en públic sense por i amb seguretat. Aquestes formacions  s’ofereixen a Sant Andreu de la Barca a través del Centre Escoles Velles.

Les accions formatives estan adreçades a empreses, emprenedors, comerços i persones aturades i en actiu i formen part del programa Fem Xarxa Fem Empresa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Noelia Redondo, tècnica de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu de la formació prevista.

-Prepara’t per al certificat ACTIC (Nivell 1)
Dies 2, 3, 4, 6, 9 i 10 de maig (9.15-14.15 h.)
Presencial a Escoles Velles
Prepara’t per obtenir la certificació d’Acreditació de les Competències digitals en Tecnologies de la Informació i Comunicació (ACTIC) en el seu Nivell 1 (domini bàsic en l’ús de les TIC).

-Per qui, què, quan, on, com i per què publicar a les xarxes socials?
Dimecres 4 i 11 de maig
Horari: 14:00 a 16:30 hores   On line
Tenir un coneixement de les diferents xarxes socials i sobretot enfocar de forma estratègica la comunicació de l’empresa a través d’aquests canal i recursos al mateix temps que donar eines per optimitzar els resultats i la gestió.

-Igualtat de gènere, més enllà de l’aplicació d’una llei
SALA CONFERÈNCIES Centre Escoles Velles
Dimecres 18 de maig
Horari: 9:00 a 14:00 hores

Aprofundir en la llei d’igualtat de gènere i explicar les obligacions que tenen les empreses en aplicar la llei. Conèixer ajudes existents per posar en marxa un pla d’igualtat. Definir els passos a seguir per poder posar en marxa una política d’igualtat en les empreses. Desenvolupar la consciència de la importància de posar en marxa polítiques d’igualtat en les empreses.

-Parlar en públic, sense por i amb seguretat
SALA CONFERÈNCIES Centre Escoles Velles
Dimecres 1 i 8 de juny
Horari: 9:30 a 13:30 hores
Aprendre les bases de parlar en públic amb seguretat. Practicar, analitzar i aprendre a modificar in situ.
Dominar tècniques per parlar en públic i en escenari. Aprendre a parlar davant la càmera en una videoconferència, tenint en compte les característiques pròpies i potenciant la veu.

Per fer inscripcions als cursos enviar un correu a escolesvelles@sabarca.cat o trucar al 93 635 64 07.