98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Afectacions al trànsit per les obres a la carretera de Martorell amb motiu de les obres del boulevard

Afectacions al trànsit per les obres a la carretera de Martorell amb motiu de les obres del boulevard

Obres de conversió de la carretera en una rambla urbana 02A partir de dijous dia 14 de juny hi haurà afectacions al trànsit com a conseqüència de les obres que es fan a la carretera de Martorell per convertir aquesta via en un boulevard cívic.

Des de les 8 hores del matí es tallarà el trànsit en sentit Barcelona des de la rotonda del carrer Priorat fins a la de la Font pels treballs que es faran a la mitjana de la via.

La Policia Local ha previst itineraris alternatius per garantir la mobilitat de la ciutat.

Els vehicles que vulguin agafar l’autovia del Baix Llobregat (A2) podran anar per l’itinerari dibuixat pels carrers de Can Sellarés, Indústria i l’avinguda de Sant Andreu.

Els conductors que s’hagin d’adreçar al centre de la localitat podran circular pel carrer del Priorat fins a l’avinguda de la Constitució.

Els vehicles que circulin en sentit Martorell no tindran cap afectació durant aquesta fase de les obres.

Des del dijous també estarà tallat l’accés a la carretera per la sortida de l’Atrium i en aquest cas els vehicles hauran de circular pel carrer de Camp Llarg.