98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Actuació conjunta dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local contra el tràfic de drogues a Sant Andreu de la Barca

Actuació conjunta dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local contra el tràfic de drogues a Sant Andreu de la Barca

A l’operatiu hi ha participat la Unitat Canina i ha permès detenir al responsable d’un bar

inspecció barEls Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Andreu de la Barca han dut a terme una actuació conjunta contra el tràfic de drogues a un establiment comercial de la ciutat, que ha acabat amb la detenció d’una persona i la incautació de substàncies estupefaents i diners en metàl·lic.

L’inspector en cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca, Jordi Bernat, ha recordat que “aquest tipus d’operacions es fan de manera continua a la ciutat i tenen com la finalitat perseguir el tràfic de drogues”.

A aquesta mena d’actuacions hi participen els membres de la Unitat Canina de la Policia Local,que per la seva trajectòria és referent a Espanya.

La darrera actuació s’ha fet a un bar de la ciutat on, arran les informacions rebudes pels veïns i la investigació policial, hi havia sospites de que es trafiqués amb drogues.

Els dos cossos han posat en marxa un operatiu conjunt que ha suposat l’entrada a l’establiment i posterior escorcoll, que ha acabat amb la incautació de diverses substàncies estupefaents, com ara cocaïna o haixix, i una elevada quantitat de diners en efectiu, que estaven amagats a diferents racons del bar, que acumulava diverses infraccions administratives.

Com a conseqüència de l’operatiu el titular del bar ha quedat detingut per un delicte contra la salut pública.

Font: Ajuntament Sant Andreu de la Barca