98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Acte investidura Ana Alba com a alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Acte investidura Ana Alba com a alcaldessa de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu us ofereix l’àudio íntegre de l’acte d’investidira de la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca. L’acte s’ha celebrat al Teatre Núria Espert el dissabte 31 de juliol de 2021.

PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 04

 

Després de la renúncia a l’alcaldia per part d’Enric Llorca, Sant Andreu de la Barca ha celebrat el ple extraordinari per escollir Ana Alba com alcaldessa de la ciutat. Llorca després de 26 anys com a alcalde deixa el càrrec per motius personals.

PLE INVESTIDURA  ALCALDESSA ANA ALBA  06

L’acte s’ha  retransmès per Ràdio Sant Andreu i també s’ha pogut seguir en directe al Teatre Núria Espert i ha comptat amb la presència  del primer secretari del PSC i ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta; el primer secretari de la federació del Baix Llobregat del PSC, senador i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda a més de la diputada al Congrés, Sònia Guerra.  L’acte ha comptat amb persones vinculades del teixit social i associatiu de Sant Andreu de la Barca a més de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret i els alcaldes de MartorellXavier Fonollosa, Enric Carbonell de Sant Esteve Sesrovires, Eduard Rivas d’Esparreguera,  Jesús Naharro d’Abrera.

PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 05

 

Abans de l’inici del ple d’investidura Enric Llorca ha mostrat el seu agraïment a Sant Andreu de la Barca després de 26 anys com alcalde de la ciutat.

PLE INVESTIDURA ANA ALBA - Enric Llorca discurs 02

 

Ana Alba (PSC) ha estat escollida en el plenari municipal com la nova alcaldessa de Sant Andreu de la Barca. Es tracta de la primera dona que ocuparà l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca.

Alba, era actualment la presidenta de l’Àrea de Promoció de la Ciutat i regidora d’Urbanisme.

PLE INVESTIDURA ALCALDESSA ANA ALBA 03