98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Afectacions al trànsit per la Festa Major 2022

Afectacions al trànsit per la Festa Major 2022

La celebració de la Festa Major 2022 provocarà restriccions de trànsit des del 31 d’agost i fins al 6 setembre a diferents carrers de la ciutat i el trasllat del mercat setmanal ambulant.

31 d’Agost

Tall de l’avinguda Constitució a partir de les 15.00 hores, des del carrer Vallès fins al carrer Garraf, en tots dos sentits de la marxa.

 

2 de Setembre

Des de les 5 hores i fins a les 17.00 hores, tall de l’avinguda Constitució des del carrer Garraf fins al carrer Empordà, en tots dos sentits de la marxa per canvi d’ubicació del mercat setmanal.

A partir de les 15.00 hores, tall de l’avinguda Constitució des del carrer Esport fins al carrer Vallès, en tots dos sentits de la marxa.

 

3 de Setembre

Amb motiu de les activitats previstes en el marc de la Festa Major, el pròxim divendres a partir de les 14 hores restarà prohibit l’estacionament a la zona industrial de la Clota.

L’accés a aquest espai també estarà restringit.

Es preveu que dissabte dia 3 de setembre es restableixi la normalitat a la zona a partir de las 15 horas.

 

Cercaviles 3 de setembre

Durant les cercaviles es tallarà puntualment el trànsit en els carrers afectats.

A les 8.00 hores

Recorregut de les Matinades, pl. de l’Onze de Setembre, c. de la Palla, c. De l’Església, c. Major, c. de la Font, pl. de la Font de la Roda, pg. del Parlament, c. de Catalunya, pl. de Catalunya, pl. de Federico Garcia Lorca, v. de l’Esport, pl. de la Pau, v. de l’Esport.

 

A les 17.00 hores

Recorregut del cercavila dels Gegants, pl. de la Font de la Roda, c. de Parera, c. Major, c. de Joan Archs, c. de Montseny, pg. del Parlament, c. de Catalunya, pl. Catalunya, c. del Doctor Fleming, v. De l’Esport i pl. de Federico Garcia Lorca.

Amb motiu del correfoc restarà prohibit l’estacionament de vehicles a partir de les 17.30 hores als carrers per on es previst que es desenvolupi l’activitat: Plaça Anselm Clavé, carrers Major, Parera, Font de la Roda, Sant Josep Oriol, Catalunya, passeig del Parlament, carrers Montseny, Joan Archs i Major i plaça d’Anselm Clavé.

A partir de les 20.30 hores restarà prohibida la circulació de vehicles per aquestes vies.

Els veïns de Pau Casals i de la Palla accediran amb vehicle pel carrer Rector Joanico i sortiran pel carrer de la Palla.

La sortida de vehicles dels carrers Joan Bosch, Joan Archs i Montseny es podrà fer fins les 19:30 hores per l’itinerari habitual.

Es preveu que la circulació es restableixi a les 22.30 hores.

L’avinguda de la Constitució es tornarà a obrir al trànsit el dimarts dia 6 de setembre a partir de les 21 hores.