98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 400 infants participen a la Festa dels Casals d’Estiu de Fundesplai celebrada a Sant Andreu de la Barca

400 infants participen a la Festa dels Casals d’Estiu de Fundesplai celebrada a Sant Andreu de la Barca

Les activitats  celebrades a l’escola Juan José Ortiz han estat  relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La Festa dels Casals d’Estiu de Fundesplai on han participat prop de 400 infants de diferents casals d’estiu de Fundesplai del Baix Llobregat i Barcelonae han fet activitats entorn a la campanya d’estiu “Fem possible un món millor!”, que busca que nenes i nens coneguin millor els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Durant el matí els 400 infants han participat en 16 activitats diferents de caràcter lúdic i educatiu que han girat al voltant d’aspectes relacionats amb la sostenibilitat com l’elaboració d’animals amb materials reciclats, la fabricació de menjadores d’ocells que en època estival tenen difícil trobar aliment, la cursa de vaixells fets amb taps de suro i impulsats pels propis infants o el tres en ratlla també amb elements com pals i llanes. També s’han fet activitats plenament lúdiques com circuit de cars a pedals, circuit de bicicletes, jocs interactius o ball.

Davant de l’actual situació de sequera, s’han adaptat algunes de les activitats d’aigua i s’ha aprofitat per sensibilitzar als infants sobre el seu ús racional i evitar el malbaratament.  La Festa dels Casals ha acabat amb l’actuació del grup d’animació infantil Set de so.