98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 4.285 usuaris dels servei municipal d’aigües de Sant Andreu de la Barca fan les seves consultes i gestions a través del telèfon, la oficina virtual i l’APP

4.285 usuaris dels servei municipal d’aigües de Sant Andreu de la Barca fan les seves consultes i gestions a través del telèfon, la oficina virtual i l’APP

Els veïns s’han estalviat més de 3.000 desplaçaments a l’oficina

Un total de 4.285 usuaris de Sant Andreu de la Barca fan les seves consultes al servei municipal d’aigües sense haver de fer desplaçaments i fent servir les noves tecnologies.

thumbnail_aqualiaGràcies a aquests tres canals, durant l’any 2017, els usuaris de la ciutat van fer prop de 3.000 gestions sense haver d’anar a l’oficina.

A més, la majoria van ser per consultes i sol·licituds de modificació de dades, canvi de titular, altes i baixes o facturació electrònica.  Un 0,19% van ser per reclamacions.

L’eina més innovadora és l’aplicació per a dispositius mòbils, desenvolupada per Aqualia, que permet realitzar totes les gestions relacionades amb el contracte de l’aigua, a través d’un smartphone o una tauleta.

Els serveis que ofereix l’APP són, principalment, la consulta dels subministraments i contractes amb Aqualia, la consulta dels rebuts i l’històric del consum realitzat, l’enviament de la lectura dels comptadors, sol·licitar un nou subministrament, comunicar una avaria a la via pública, etcètera.

A més, i a diferència d’altres aplicacions, Smart aqua permet comunicar directament les incidències o avaries, ja que inclou un sistema de geolocalització de l’usuari que permet l’enviament de fins a dues fotografies. També ofereix informació sobre noves campanyes, notícies, enquestes (a través de les quals s’interactuarà i premerà l’opinió dels ciutadans) i notificacions, entre d’altres.

La descàrrega és gratuïta i es pot fer a través de la web http://smart-aqua.es/cat/ o de l’etiqueta a twitter #Smartaqua.