98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 31 de juliol, nova campanya de donació de sang amb novetats

31 de juliol, nova campanya de donació de sang amb novetats

El Teatre Núria Espert acollirà el divendres 31 de juliol una nova campanya de donació de sang.

Per poder donar sang cal demanar cita prèvia a donarsang.gencat.cat

La campanya de donació de sang al Teatre Núria Espert serà de 10 a 14h i de 17 a 21h seguint totes les mesures de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries.

Marta Hernández, tècnica del Banc de Sang de Teixits  de Catalunya ha comentat a Ràdio Sant Andreu les novetats de la campanya de la donació de sang.

En les tres campanyes realitzades a Sant Andreu de la Barca entre març i juny s’han fet 370 donacions de sang.

Campanya donació de sang SAB - 01

A l’estiu les donacions baixen al voltant d’un 30% respecte la resta de l’any.  Enguany, a més, les necessitats de sang són més elevades de l’habitual en aquesta època de l’any per la represa d’operacions als hospitals que s’havien ajornat durant les setmanes més dures de la pandèmia.

CAMPANYA-SAB-31JULIOL (1)

Aquest estiu, reserva hora i ‘Multiplica’t per 10’

La campanya d’estiu proposa als ciutadans el repte d’aconseguir que 10 persones del seu entorn donin sang al juliol i agost. A més de donar sang, qualsevol persona pot utilitzar el ‘Multiplicador’, una eina que ens permet un enllaç propi per a compartir amb amics i familiars i animar-los a reservar hora per donar sang.

Des del web donarsang.gencat.cat/multiplicat podem crear la imatge i el nostre enllaç i compartir-lo directament des de Whatsapp o xarxes socials amb el nostre entorn. A més, cada cop que algú reservi hora a través del nostre enllaç rebrem un correu electrònic que ens avisarà que hem sumat una nova donació al nostre repte.

multiplicador-donants-sang