98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / 18 de gener, nova campanya donació de sang a Sant Andreu de la Barca

18 de gener, nova campanya donació de sang a Sant Andreu de la Barca

Aquest diumenge Sant Andreu de la Barca col·labora en la  campanya especial de donació de sang que s’engloba dintre la Marató de donants de sang 2.0 de Catalunya.

Marta Hernández , responsable de promoció del Banc de Sang i Teixits ha comentat la nova campanya la programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

Cartell donaciçó de sang 2015Un dels objectius d’aquesta campanya és recuperar els stocks de sang que han baixat considerablement al nadal, i per altra animar a la gent jove a donar sang, per aquesta raó es fa molta incidència en tot el tema de les xarxes socials i comunicació 2.0 en general.

Aquest any, durant la setmana del 16 al 23 de gener es fa la marató de donació de sang de Catalunya així que Sant Andreu serà un dels municipis participants.

El diumenge 18 de gener de 10 a 14 hores hi haurà una unitat mòbil del banc de sang i teixits per la recollida de sang a l’esplanada del mercat setmanal.

Amb l’objectiu que els ciutadans més joves s’incorporin a l’hàbit de la donació de sang, l’eslògan de la Marató és “Donar sang et fa gran”.
Tot i que una de cada tres donacions la fa un menor de 35 anys, calen 25.000 nous donants joves per substituir les persones que deixen de donar sang, ja sigui perquè han complert 65 anys o perquè algun motiu els impedeix tornar a donar.