98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / 17 alumnes comencen el curs PFI amb l’objectiu d’ajudar-los en la seva inserció laboral i formativa

17 alumnes comencen el curs PFI amb l’objectiu d’ajudar-los en la seva inserció laboral i formativa

La formació  del PFI  que  s’adreça a joves entre 16 i 21 anys que es troben en atur i sense titulació de l’Eso i l’objectiu principal d’ajudar-los  a la seva inserció laboral i formativa.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

Presentació PFI 2016 a Sant Andreu de la Barca
Des de la posada en marxa a Sant Andreu de la Barca ara fa 14 anys, més de  200 joves han aconseguit formar-se i millorar la seva situació personal. L’experiència ha estat molt positiva tal i com ha destacat l’alcalde Enric Llorca en la presentació de la nova edició.

El programa consta de  1000 hores, uns vuit mesos de formació amb una part teòrica i una altra de pràctica per aconseguir una especialització en auxiliar de comerç i atenció al públic per aquest motiu els comerços locals també hi participen oferint contractes de pràtica.

José Antonio Peral és un dels formadors del programa PFI  i ha comentat a Ràdio Sant Andreu com motiven i ajuden als alumnes en la seva inserció laboral i formativa.

També hem entrevistat a dos dels alumnes, Ana Carzola de 21 anys  i Mohamed Boulas de 17, que han començat el curs del PFI i que ha destacat que es tracta d’una segona oportunitat que cal aprofitar.