98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / 157 participants en la Caminada Popular i Solidària del Centre Excursionista Pi Tallat

157 participants en la Caminada Popular i Solidària del Centre Excursionista Pi Tallat

L’entitat santandreuenca ha celebrat la sisena edició de la Caminada Popular i Solidària que ha comptat amb la participació de 157 persones.
La caminada estava dividida en dos recorreguts, un de llarg de  20km i un de curt de 12,5 km pels voltants del municipi, amb l’ànim de donar a conèixer l’entorn natural de Sant Andreu de la Barca.

IMG-20170402-WA0059

Els diners aconseguit de le sinscripcions aniran destinats a  Cáritas (Banc d’Aliments) de Sant Andreu de la Barca, per donar suport a la important tasca que fa aquesta entitat en favor de les persones i les families en situacions de problemàtica social.


CRÒNICA D’ENRIC MALET, president del Centre Excursionista PI TALLAT.

Uns minuts després de les 8 del matí, els 157 inscrits a la 6a Caminada Popular de diumenge van prendre la sortida per fer un dels dos recorreguts dissenyats per l’organització, el Centre Excursionista Pi Tallat, un de 20 quilòmetres i l’altre de 13.

Aquests dos recorreguts donaven l’opció de participar en aquesta activitat que combina esport i natura, a persones de totes les edats i condició física.

Els participants van poder gaudir d’avituallaments en el recorregut, botifarrada al fina i obsequis de tot tipus per recordar la seva participació.

Al final satisfacció del esportistes, felicitacions per l’organització i molt bon ambient entre tots els que vam poder compartir un any mes aquesta  proposta que s’ha anat consolidant en el nostre calendari d’activitats.

Per complir el nostre objectiu solidari, com en edicions anteriors, una part dels diners recaptats serviran per donar suport a alguna entitat local que ajudi a persones en situació de vulnerabilitat.

 

Fotografies d’Angel Catalan