98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / 15 de maig, nova sessió de l’Agenda 21 Local

15 de maig, nova sessió de l’Agenda 21 Local

agenda-21-local

L’Agenda 21 Local de Sant Andreu de la Barca encara la recta final abans de la seva aprovació definitiva.

El dijous 15 de maig a les 18.00h es farà una sessió oberta a la ciutadania on s’exposaran els punts més destacats d’aquesta agenda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El passat mes de gener  va ser la data escollida per celebrar la sessió de treball oberta a tota la ciutadania amb l’ objectiu de discutir les diferents línies estratègiques i accions que proposa el Pla.

El document final, Agenda Local 21 de Sant Andreu de la Barca, pretén tenir descrites, valorades i temporitzades les accions a dur a terme per garantir la sostenibilitat del desenvolupament del municipi en tots els aspectes ambientals, directes i colaterals, i especialment pel que fa als temes d’energia i producció de residus.

Entre les accions més valorades per la ciutadania en la sessió de participació, de les proposades per l’Ajuntament, estan les següents (per ordre de vots):
-Disseny d’un programa d’activitats ambientals i de salut per a les escoles.
-Elaborar una xarxa d’espais verds urbans complexa i connectada, per tal de potenciar els beneficis del gran nombre d’espais verds de la ciutat.
-Redacció del projecte de recuperació i restauració de les fonts naturals del municipi.

El programa Via directa ha parlat amb Rosa MªAsencio, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de  Sant Andreu de la Barca.