98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Xavier Artigas subcampió del Món de Moto 3 Junior

Xavier Artigas subcampió del Món de Moto 3 Junior

El pilot santandreuenc aconsegueix el subcampionat després de la disputa de tres curses durant el cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de València en el FIM CEV Repsol

Escolta l’entrevista de Ràdio Sant Andreu

IMG-20200926-WA0026

En la primera de les curses disputades aquest diumenge ha aconseguit un segon lloc per darrera de Pedro Acosta.  Finalment en la darrera cursa, que ha estat molt disputada, Artigas ha finalitzat segon per darrera del pilot Pedro Acosta i Adrián Fernández.

Izan Guevara s’ha endut el campionat en un cap de setmana molt intents on el corredor santandreuenc Xavier Artigas, de 17 anys, tenia possibilitats de proclamar-se campió.

moto 3 junior

Com ja va informar Ràdio Sant Andreu el 26 de setembre, el pilot santandreuenc competirà la propera temporada a Moto 3 amb l’equip Leopard Racing Team deixant enrere la categoria junior. Serè un salt important en la seva trajectòria professional i esportiva que va iniciar-se als sis anys.