98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Vols jugar amb nosaltres? L’oci actiu que permet prevenir l’obesitat infantil

Vols jugar amb nosaltres? L’oci actiu que permet prevenir l’obesitat infantil

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa en marxa a partir de l’1 d’octubre el programa “Vols jugar amb nosaltres?”, una proposta que convida als més joves de la ciutat a distreure’s i aprendre amb jocs tradicionals.
Isabel Sánchez, tècnida de Salut Pública a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat aquesta activitat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

El programa l’impulsa l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Patronat d’Esports i està en el marc de les accions que es duen a terme per prevenir l’obesitat infantil i és una alternativa per a les famílies que, com a conseqüència de la crisi econòmica, han hagut de deixar les activitats extraescolars.

El programa, doncs, té un doble objectiu: fomentar l’activitat física entre els joves de 6 a 12 anys i facilitar la socialització i la cohesió programant jocs i activitats tots els dies de la setmana, de dilluns a divendres de 16.45 hores a 17.45 hores, als diferents barris de Sant Andreu de la Barca.

La iniciativa proposa participar en jocs tradicionals, com el fet i amagar, el mocador, carrers de sacs o el de tirar de la corda. Cada dia laborable de la setmana es juga a un espai d’un barri de la ciutat amb un grup de 10 nens i nenes i dirigit per un monitor especialitzat.

El programa es mantindrà fins al mes de juny, un cop finalitzat el curs escolar.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3