98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Tres esportistes del MotoClub becats amb el Programa Futur de la Federació Catalana de Ciclisme de Catalunya

Tres esportistes del MotoClub becats amb el Programa Futur de la Federació Catalana de Ciclisme de Catalunya

Els  santandreuencs Aina González, Ignasi Jorba i Adriàn González entre els set becats per la FCC i el Consell Català de l’Esport.

AINA I ADRIÀ

Amb l’objectiu de donar suport des de les categories base, i fins als 25 anys,  el programa Futur de la Federació Catalana de Ciclisme vol fer un seguiment que acompanyi la seva formació esportiva i acadèmica a tots els nivells als esportistes.

 

Aina González i  Adrián González en la categoría de descens i Ignasi Jorba en la categoría Eliminator es troben entre els becats.

Els ciclistes inclosos en aquest programa podran beneficiar-se d’un seguit de beques concedides per la FCC i el Consell Català de l’Esport, que en la seva tasca conjunta, aposten per l’Alt Rendiment Català.

27-descens-SANT-ANDREU-BARCA-2020-01-Aina-González

 

Amb aquesta beca, els ciclistes que gaudeixin de la Beca Suport tindran finançat a per la FCC fins a 1.000€ a concepte de material esportiu, preparació personal, atenció en fisioteràpia, psicòleg, etc, amb un seguit de compromisos per part del becat a nivell estudiantil i de seguir el seu desenvolupament esportiu d’alt nivell des d’estructures catalanes.

ignasi Jorba

Aquest és el tercer any de posada en marxa del Programa Futur de la FCC, creat per donar

El Programa Futur, planifica, unifica i desenvolupa una estructura de tecnificació ciclista compaginada amb una progressió acadèmica, en totes les disciplines, des de les categories infantils i fins a elit.

Federació Catalana de Ciclisme

Federació Catalana de Ciclisme

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3