98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Cap de setmana teatral en el Teatre Núria Espert amb l’obra ‘You say tomato’

Cap de setmana teatral en el Teatre Núria Espert amb l’obra ‘You say tomato’

El diumenge 8 de maig Anna Moliner i Joan Negrié representaran a les 19h la comedia musical ‘You say tomato’, recent guanyadora del premi Crítica Serra d’Or al millor text de teatre català.

El dissabte 7 de maig la companyia  Zum Zum Teatre representarà l’obra familiar ‘La nena que vivia en una capsa de sabates ‘ a les 18h.

El tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Ferran Campmany ha comentat les dues representacions en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 

you say tomato

Divertida comèdia metateatral i en clau de parella sorgida de la Sala Muntaner.

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar justament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat.I si ara, simplement, ho deixéssin estar? Han travessat el país en cotxe, han actuat a locals ruïnosos, han mantingut pesades converses amb empresaris indesitjables i s’han deixat la pell en cada concert; han renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, han regalat les nostres hores de son; ho han donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. I avui en el seu últim concert què passarà?
You Say Tomato és una comèdia intensa i profundament humana on el diàleg còmic i la música lleugera construeixin una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en que vivim.
Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3